Tarieven


Onze formules

Hieronder vind je onze verschillende formules.

 Gratis proefles
Voor een kennismaking met CrossFit


 Verderzetten?
Dan doorloop je de module START

Je hebt de smaak te pakken 
Je kiest een formule die best bij jou past.

Tips voor starters
» kom minstens 2 x per week om de aangeleerde techniek levendig te houden

Voorbeeld
je komt 3 x per week (jaarformule) ↠ prijs small group les = slechts €7,9 per keer

CrossFit START

85 0 1 maand

6 startlessen

basisbewegingen en techniek

Elke dag Crossfit vanaf

85 0 / maand

Gratis T-shirt bij jaarengagement

Prijs wijzigt naargelang duur van je abonnement

2 WODS PER WEEK vanaf

78 0 /maand

Gratis T-shirt bij jaarengagement

Prijs wijzigt naargelang duur van je abonnement

Drop in

20 0

1 beurt

10-beurtenkaart

150 0

6 maanden geldig

FAQ

-       onbeperkte deelname aan de WODs en technieklessen van maandag tm zondag.

In het jaarabonnement zitten alle lessen die rechtstreeks met CrossFit te maken hebben; de WODs en technieklessen. Als de box een aanvullend aanbod zou bieden, zoals bijvoorbeeld yoga, een lessenreeks voor kinderen, een weightlifting club… dan wordt daar apart voor bijbetaald. 

-       een sportongevallenverzekering (ook bij abonnementen van 3 en 6 maanden)

-       korting voor inhouse evenementen en lezingen (ook bij abonnementen van 3 en 6 maanden)

-       een t-shirt van Crooks CrossFit


Ja. Onder de vorm van een drankenkaart tbv 25 euro.


Het opstarten van een domiciliëring via de bank, vergt wat administratieve rompslomp. De eerste activatie gebeurt pas in maand  2 en na maand 3 dient de opdracht dan misschien weer worden geannuleerd. Dus het is een praktische kwestie. 

Ja. Bij ziekte of ongeval kan je je lidmaatschap pauzeren. Echter, je blijft wel doorbetalen gedurende de periode van afwezigheid zoals afgesproken in je contract. De periode dat je afwezig bent, wordt gecrediteerd. We verkiezen deze werkwijze mbt zekerheid over onze cashflow.

 Dus stel dat je voor een jaar intekent op 1 november 2019. Je breekt een been op 15 december. Je kan terug sporten op 1 april. Dan eindigt je abonnement op 15 februari 2021 maar je laatste domiciliëring gaat door op 1 oktober 2020.

Ja. De box zal sowieso een drietal dagen dicht zijn tijdens de eindejaarsfeesten. Verder kunnen er eens losse sluitingsdagen zijn nav opleidingen bv. Dit is niet zeker, we zullen altijd naar vervanging zoeken. Deze losse sluitingsdagen zullen in totaal nooit hoger zijn dan 10. Dit heeft geen invloed op de abonnementsgelden.  Echter, op jaarbasis kan de box maximum 2 weken onafgebroken dicht zijn… Dit is niet noodzakelijk. We zullen streven naar vervangende lesgevers. Maar indien de box eens 2 opeenvolgende weken sluit, dan zal deze periode gecrediteerd worden bij je abonnement. 

Ja, de box is aangesloten bij Fitness.be en dit betekent dat ziekenfondsen ons erkennen. Aan het onthaal vind je een bakje ‘nog in te vullen’ waarin je je document met kleefbriefje kan deponeren. Wekelijks wordt dit bakje geleegd en afgestempeld door ons en in het bakje ‘ingevuld’ gelegd.

Uiteraard. Maandelijks kan je een factuur krijgen…hetzij voor abonnementsgelden of voedingsconsulten of personal training sessies. Stuur een mail naar info@crookscrossfit.be of bezorg ons live je facturatiegevens en verdere richtlijnen.