Sporten tijdens en na de zwangerschap

Pregnancy Fitness
Crooks CrossFit biedt in samenwerking met de Core Academy het PowerMama trainingsprogramma aan, speciaal voor vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling.

Het programma omvat 8 lessen. We houden de groepen klein zodat je maximale individuele begeleiding krijgt. De eerstvolgende reeks start op dinsdag 6 juli of woensdag 7 juli 2021 en eindigt op respectievelijk 31 augustus en 1 september. Geen les op 20 en 21 juli! Zie webshop voor uren en prijzen.

In september staat ook al een reeks geprogrammeerd. Startdatum dinsdag 7 september en woensdag 8 september en eindigt op dinsdag 26 oktober en 27 oktober.


Het is de bedoeling dat je je kunt vrijmaken voor alle lessen. Per uitzondering kan je eens wisselen van groep of een les inhalen in een nieuwe reeks. Lynn geeft ook wekelijkse lessen via zoom of outdoor (Blaarmeersen en Zuidpark) als je toch eens een les moet missen.

Vraag gerust info als je interesse hebt in priv├ęsessies (samen met een of meerdere vriendinnen)
Inbegrepen in het powermama pakket:

- powermama surprise
- e-book ' Fit zwanger en erna' over voeding, beweging, suppletie
- toegang tot de besloten facebookcommunity met tips, challenges mbt voeding en sport tijdens de zwangerschap
- sportongevallenverzekering
- gedeeltelijke terugbetaling via mutualiteit is mogelijk


Deed je al een reeks mee! Dan betaal je 30 euro minder voor een nieuwe reeks! De lessen zullen inhoudelijk verschillen van je vorige reeks.

Komen de uren je niet uit, zoek je een andere locatie? Probeer dan PowerMama outdoor. Deze losse lessen via beurtenkaart zijn in de buitenlucht op dinsdagavond in het Zuidpark en zaterdagochtend aan de Blaarmeersen.

POWERMAMA LIFESTYLE

Voor drukbezette mama's van peuters, kleuters, tieners... die op zoek zijn naar sportieve me-time is er vanaf juli POWERMAMA LIFESTYLE


Dit zijn losse lessen voor powermama's bestaand uit iets pittigere work-outs, die sowieso gescaled worden naar jouw startniveau.

Er is uiteraard veel aandacht voor core restore en ook andere peilers van een gezonde levenstijl zoals voeding, mindset EN ontspanning!

We werken met een beurtenkaart met beperkte geldigheid en een spaarsysteem voor extra beurten. Kwestie van je positief te stimuleren om vaak genoeg deel te nemen en zo vooruitgang te boeken.